SON DAKİKA
Hava Durumu

Depremzedelere 1.017 Konut 6 Ayda Teslim Edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum , Osmaniye Yaverpaşa Mahallesi’nde depremzedeler için inşa edilen ve teslim edilen konutlara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bakan Kurum, “ Söz verdiysek, yap

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2025 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2025 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.oncekorfez.com/
Depremzedelere 1.017 Konut 6 Ayda Teslim Edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Osmaniye Yaverpaşa Mahallesi’nde depremzedeler için inşa edilen ve teslim edilen konutlara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bakan Kurum, “Söz verdiysek, yaparız” diyerek, devletin verdiği sözü tuttuğunu vurguladı.

???? 1.017 Konut 6 Ayda Teslim Edildi
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 108 bin metrekarelik alana inşa edilen 50 blok ve 1.017 konuttan oluşan proje, sadece 6 ayda tamamlanarak Mart 2025’te hak sahiplerine teslim edildi. Projede ayrıca 300 kişilik cami ile 10 ticarethanenin yapımında sona gelindi.

 

TOKİ Uzmanı Tuğrul Cantürk, “Yalnızca konut değil, oyun alanları ve spor sahalarıyla sosyal yaşamı da planladık,” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.